Over ons

Even voorstellen

Wij zijn Ton en Gerda Ruijs en wonen in Ens. Hebben daar een heerlijk huis met en grote tuin voor onze honden. En zijn de trotse eigenaars van verschillende Schotse Terriƫrs, onze eerste schotten hebben we genoemd, Flower, Fleur en Boney M.

Een jaar of 15 geleden is het bij ons begonnen, wij hielden paarden als hobby. Al snel merkten wij dat daar eigenlijk ook honden bij hoorden. Gelukkig was dat goed te combineren. De keuze was dan ook snel gemaakt, want Ton had al een aantal jaren Schotse TerriĆ«rs gehad. Daarom was het ook niet zo moeilijk om uit te vinden welk ras het beste in ons gezin paste. Dit was dus de Schot. Na lang nadenken begon het toch steeds meer te kriebelen en besloten wij – na veel informatie bij erkende fokkers te hebben ingewonnen – om een pup te nemen.

Het bleef er niet bij 1; het werden er uiteindelijk meer. Dus hebben we nu verschillende fantastische Schotten, zowel zwart en tarwekleurige. Inmiddels zijn wij met de honden al naar verschillende grote shows geweest.

Wij hopen dan ook dat u met veel plezier onze website bekijkt.

Ton en Gerda

Onze huisdieren

Aangesloten bij
Nederlandse Teckel Club

Be Forever the Greatest is tevens in bezit van diploma ‘Vakbekwaam verkoper gezelschapsdieren of ondernemer gezelschapsdierenbranche’

Contact
Ton en Gerda Ruijs
Tel: 06-54905685
Email Be Forever the Greatest