Wel of niet verzekeren?

Wel of niet verzekeren? Zelf geld opzij leggen of een ziektekostenverzekering voor uw huisdier afsluiten? Aan u de keuze. Net als voor uzelf kunt u ook voor uw huisdier een ziektekostenverzekering afsluiten. Medische kosten ten gevolge van een ziekte, aandoening of ongeval worden dan vergoed. De diergeneeskunde is volop in ontwikkeling en er is steeds meer mogelijk. De dierenarts kan veel betekenen voor uw huisdier. Bijna iedere ziekte of aandoening is tegenwoordig goed te behandelen. De kosten kunnen echter fors oplopen.

Het is daarom van belang om ook aan de medische zorg voor uw huisdier te denken. U kunt natuurlijk zelf geld opzij leggen, maar het is vaak lastig om in te schatten hoeveel een behandeling kost. Een uitgebreide operatie of medicatie voor ziekten kan wel honderden of zelfs duizenden euro’s kosten. Een huisdierenverzekering biedt uitkomst. Voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd tegen de kosten van de dierenarts. Een geruststellende gedachte!

Wij adviseren Petplan!

Waarom kiezen voor Petplan? Petplan, dé huisdierenverzekering. 40 jaar ervaring in het verzekeren van huisdieren en bijna anderhalf miljoen huisdieren wereldwijd verzekerd.

Waarom Petplan?

  • Complete zorg en uitgebreide dekking: de pakketten van Petplan zijn samengesteld door dierenartsen. Daarom zijn ze ook zo uitgebreid. U kunt kiezen uit 3 pakketten en 3 aanvullende verzekeringen.

  • Uitstekende klantenservice: Voor al onze klanten wil Petplan graag een deskundige en betrouwbare verzekeraar zijn. Graag bieden zij u een optimale service. Dagelijks meten zij de klanttevredenheid en jaarlijks voeren zij een uitgebreid klantonderzoek uit. De klanten geven hen een 8,1.

  • Altijd contact met een huisdierenspecialist. Bij Petplan werken gediplomeerde dierenartsassistentes die zelf ook trotse huisdierbezitters zijn. Sommige van de medewerkers werken in een dierenkliniek. Zij weten dus precies waar ze over praten en kunnen u voorzien van gedegen en betrouwbaar advies.

  • Niet meer afrekenen bij de dierenarts. Petplan biedt een unieke declaratieservice. Bij veel dierenartsen kunt u de rekeningen direct door laten sturen naar Petplan. Het is dan dus niet nodig deze eerst zelf te betalen.

  • Makkelijk en snel declareren: bij Petplan kunt u snel en eenvoudig declareren: direct via uw dierenarts, online of per post. Declaraties handelen zij binnen 10 dagen af.

  • 40 jaar wereldwijde ervaring: Petplan is ’s werelds grootste huisdierenverzekering met bijna anderhalf miljoen huisdieren verzekerd. Zij weten wat het beste voor uw huisdier is!

Aangesloten bij
Nederlandse Teckel Club

Be Forever the Greatest is tevens in bezit van diploma ‘Vakbekwaam verkoper gezelschapsdieren of ondernemer gezelschapsdierenbranche’

Contact
Ton en Gerda Ruijs
Tel: 06-54905685
Email Be Forever the Greatest