Belangrijke info aanschaf puppy

U heeft besloten een hondje te kopen, het is voor u en uw hond van belang dat u de onderstaande informatie goed doorleest, zodat u er zeker van kunt zijn dat u en uw hond ook gelukkig worden met deze aanschaf.

Een hond heb je niet voor even, maar voor een groot deel van je leven. als u een hondje aanschaft, moet u er rekening mee houden dat u hier 12 tot 15 jaar aan vast zit. Een hond kost behoorlijk veel geld en niet alleen voor eten, snoep, speelgoed en verzorgingsartikelen. Maar ook bijvoorbeeld een bezoekje aan een dierenarts voor een inenting kost geld. Ook een hond kan ziek worden en het bezoek aan een dierenarts kan dan veel geld kosten. Houd hier rekening mee!

Als u een puppy aanschaft, is het belangrijk dat het hondje veel aandacht krijgt en er voldoende met het hondje wordt gespeeld. U kunt dus niet de hele dag weg zijn en alleen ’s avonds na het werk tijd aan de pup besteden. Een puppy, maar ook een volwassen hond moet 4 tot 5 maal per dag worden uitgelaten (dit wil dus niet zeggen dat als de pup zijn behoefte per ongeluk al in huis heeft gedaan, dat hij of zij niet meer hoeft te worden uitgelaten).

Wij hopen u hiermee in elk geval voldoende te hebben geïnformeerd, zodat u weet wat er allemaal bij komt kijken als u een hondje aan wilt schaffen.

Aangesloten bij
Nederlandse Teckel Club

Be Forever the Greatest is tevens in bezit van diploma ‘Vakbekwaam verkoper gezelschapsdieren of ondernemer gezelschapsdierenbranche’

Contact
Ton en Gerda Ruijs
Tel: 06-54905685
Email Be Forever the Greatest